Σχετικά με το Emultimall

Λίγα λόγια για εμάς.

To E-MULTIMALL

Δημιουργήθηκε από την εταιρεία μας PROMARKET LTD η οποία έχει φορολογική έδρα στην Ελλάδα και Κεντρικά στο Λονδίνο με Διεύθυνση 219 Kensington High Street,W8 6BD, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιδρύθηκε από τους Πλούταρχο Χριστοφορίδη CEO της Promarket Ltd και Μιχάλη Λαμπέα υπεύθυνο για την IT.

Το 2017 και έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις για τις ανάγκες και το μέλλον του εμπορικού κόσμου στο internet, ξεκινήσαμε να κάνουμε έρευνα και μελέτη για το επίπεδο με το οποίο λειτουργεί.

Αρχίσαμε λοιπόν να κάνουμε συζητήσεις και αναλύσεις για τις πραγματικές ανάγκες των φυσικών καταστημάτων και ελευθέρων επαγγελματιών με τη φιλοσοφία ενότητας,  ανεξαρτησίας και της ελευθερίας, θεωρούμε ότι και τα τρία ενωμένα είναι η δύναμη του εμπορίου.

Με ποιο τρόπο όμως;

Η βασική ανάγκη ενός επαγγελματία είναι η συμμετοχή στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τέτοιο τρόπο ώστε  το κόστος, ο  χρόνος και η γνώση για τις νέες τεχνολογίες μέσα από τις οποίες μπορεί να έχει ένα σοβαρό εισόδημα χωρίς μεσάζοντες, έντονη παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και γενικά στο χώρο του internet, να μην είναι αρνητικός παράγοντας.

Ετσι αν συνδυάζαμε την ολοκληρωμένη υποστήριξη με ένα χαμηλό κοστολόγιο και απλότητα στη λειτουργία, σίγουρα θα έδινε μία διαφορετικότητα που μέχρι σήμερα από την έρευνά μας δεν υπάρχει.

Η ιδέα αυτή η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον εμπορικό κόσμο, μας ώθησε να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό MALL το οποίο ονομάσαμε

E - M U L T I M A L L

Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ή διαφορετικά ηλεκτρονικός χώρος
ανεξάρτητων καταστημάτων  E-S T O R E.

Η βασική φιλοσοφία ενός E-STORE φιλοξενούμενο από το E-MULTIMALL είναι να δίνει στον επιχειρηματία την πληρότητα ενός E-SHOP και όχι μόνο. Με προσιτά  κοστολόγια να απολαμβάνει ο επιχειρηματίας ολοκληρωμένη ποιότητα υπηρεσιών και πωλήσεων μέσα στο   E-MULTIMALL και σε όλο το χώρο του internet.  Απλοποιήσαμε τις διαδικασίες, με τις προωθητικές δυνατότητες που προσφέρουμε σε social media και στη Google, καθώς και τις διαδικασίες πληρωμών και επιλογής μεταφορών.

 

Για όλες αυτές τις δυνατότητες έχει πάντα δίπλα του την ομάδα υποστήριξης ώστε να σχεδιάσει και να  υλοποιήσει  τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει στο χώρο του internet.

 

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.

 Μια απλή και ξεκάθαρη φιλοσοφία που την κάναμε πράξη στο emultimall.com


ΕΝΑ ΜALL ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


*Note: Emultimall operates under the management of PROMARKET under the company name "PROMARKET Ltd" with registered office at 219 KENSINGTON HIGH STREET LONDON PO Box.W8 6BD UNITED KINGDOM and Registration Number: 13087243.