Η επεξεργασία εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας (UHT), υπερθερμική επεξεργασία ή η υπερπαστερίωση χρησιμοποιούνται πιο συχνά στην παραγωγή γάλακτος. Η επεξεργασία εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων που αποστειρώνει τα υγρά τρόφιμα θερμαίνοντάς τα πάνω από 135 °C (275 °C). ΣΤ) – η θερμοκρασία που απαιτείται για να σκοτωθούν τα βακτηριακά ενδοσπόρια – για 2 έως 5 δευτερόλεπτα
Eναs ψηφιακόs χώροs ανεξάρτητων ηλεκτρονικών καταστημάτων - προμηθευτών και υπηρεσιών (e-store)
Δημιουργήστε ένα δικό σας κατάστημα με απεριόριστο αριθμό προϊόντων και κατηγοριών
Αγοράστε και Πουλήστε χωρίς μεσάζοντες
Οι αγοραστές επιλέγουν, επικοινωνούν, και αγοράζουν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του προμηθευτή.
© 2021 - 2023 Promarket Ltd. Υποστήριξη από E-Multimall - Software ηλεκτρονικού εμπορίου