Καραμέλα - Ζαχαρώδη

Η καραμέλα είναι ένα πορτοκαλί-καφέ προϊόν ζαχαροπλαστικής που παρασκευάζεται με θέρμανση μιας σειράς σακχάρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό σε πουτίγκες και επιδόρπια, ως γέμιση σε μπομπονιέρες ή ως επικάλυψη για παγωτό και κρέμα. Η διαδικασία της καραμελοποίησης συνίσταται στη θέρμανση της ζάχαρης αργά στους 170 °C (340 °F). Καθώς η ζάχαρη θερμαίνεται, τα μόρια διασπώνται και σχηματίζονται εκ νέου σε ενώσεις με χαρακτηριστικό χρώμα και γεύση. Μια ποικιλία από καραμέλες, επιδόρπια, γαρνιτούρες και γλυκίσματα παρασκευάζονται με καραμέλα: εύθραυστα, μαντολάτα, πραλίνες, φλάν, κρεμ μπρουλέ, κρεμ καραμέλα και καραμέλα μήλα. Τα παγωτά μερικές φορές αρωματίζονται με ή περιέχουν στροβιλισμούς καραμέλας.

Φίλτρα
  • Προμηθευτής
  • Τιμή
  • Δωρεάν μεταφορικά
080
24 τεμ. (080 ανα 24 τεμ.)
Σε Απόθεμα
060
Σε Απόθεμα
100
Σε Απόθεμα
150
Σε Απόθεμα
200
Σε Απόθεμα
060
Σε Απόθεμα
030
Σε Απόθεμα
030
Σε Απόθεμα
060
Σε Απόθεμα
200
Σε Απόθεμα
050
Σε Απόθεμα
120
Σε Απόθεμα
050
Σε Απόθεμα
050
Σε Απόθεμα
070
Σε Απόθεμα
030
Σε Απόθεμα
150
Σε Απόθεμα
050
Σε Απόθεμα
040
Σε Απόθεμα
060
Σε Απόθεμα
100
Σε Απόθεμα
150
20 ΤΕΜ (000 ανα 0 ΤΕΜ)
Σε Απόθεμα