Η καραμέλα είναι ένα πορτοκαλί-καφέ προϊόν ζαχαροπλαστικής που παρασκευάζεται με θέρμανση μιας σειράς σακχάρων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρωματικό σε πουτίγκες και επιδόρπια, ως γέμιση σε μπομπονιέρες ή ως επικάλυψη για παγωτό και κρέμα. Η διαδικασία της καραμελοποίησης συνίσταται στη θέρμανση της ζάχαρης αργά στους 170 °C (340 °F). Καθώς η ζάχαρη θερμαίνεται, τα μόρια διασπώνται και σχηματίζονται εκ νέου σε ενώσεις με χαρακτηριστικό χρώμα και γεύση. Μια ποικιλία από καραμέλες, επιδόρπια, γαρνιτούρες και γλυκίσματα παρασκευάζονται με καραμέλα: εύθραυστα, μαντολάτα, πραλίνες, φλάν, κρεμ μπρουλέ, κρεμ καραμέλα και καραμέλα μήλα. Τα παγωτά μερικές φορές αρωματίζονται με ή περιέχουν στροβιλισμούς καραμέλας.
Eναs ψηφιακόs χώροs ανεξάρτητων ηλεκτρονικών καταστημάτων - προμηθευτών και υπηρεσιών (e-store)
Δημιουργήστε ένα δικό σας κατάστημα με απεριόριστο αριθμό προϊόντων και κατηγοριών
Αγοράστε και Πουλήστε χωρίς μεσάζοντες
Οι αγοραστές επιλέγουν, επικοινωνούν, και αγοράζουν μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του προμηθευτή.
© 2021 - 2023 Promarket Ltd. Υποστήριξη από E-Multimall - Software ηλεκτρονικού εμπορίου