Συχνές ερωτήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ε: Πως μπορώ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στο MALL;

A: Είναι πανεύκολο! Επισκέψου τη σελίδα της υπηρεσίας εδώ, πάτα το κουμπί “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΑLL” και ακολούθησε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στο προφίλ σου.


Ε: Υπάρχει ασφάλεια με τους Κωδικούς Εισόδου;

A: Οι κωδικοί εισόδου είναι μοναδικοί και μπορούν να αλλάξουν μόνο από εσένα με τη διαδικασία που αναγράφεται στην αλλαγή κωδικού.


Ε: Ποιος μπορεί να αγοράσει προϊόντα από τα e-store;

A: Οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει αγοραστής των προιόντων. Ζητάμε την εγγραφή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία.


Ε: Πως γίνεται η αγορά πολλών προιόντων από διαφορετικά καταστήματα;

A: Έχουμε φροντίσει γι αυτό ώστε με ένα μόνο καλάθι να συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα επιλογής σου, και η πληρωμές σου να πηγαίνουν στους αντίστοιχους προμηθευτές.


Ε: Τι συμβαίνει με το κόστος των μεταφορικών;

A: Το κάθε κατάστημα ορίζει το κόστος των μεταφορικών το οποίο αναγράφεται τόσο στην τελική φάση παραγγελίας ή στην κύρια βιτρίνα καταστήματος. Τα ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ αναγράφονται σύμφωνα με την πολιτική που ακολουθεί το κάθε κατάστημα.


Ε: Πώς επικοινωνώ με το κατάστημα που αγοράζω προϊόντα;

A: Το emultimall δίνει τη δυνατότητα  με άμεσα μηνύματα μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στο χώρο του πάνελ της παραγγελίας για να ρωτήστε τον προμηθευτή ότι χρειάζεται για διευκρινήσεις. Επιπλέον υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας σε εμφανή σημείο στο e-store του (τηλέφωνο-email-διεύθυνση καταστήματος).


Ε: Πως μπορώ να ενημερωθώ και να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες για ένα e-store;

A: Συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσεις μαζί σας  για να σας λύσει όλες τις απορίες.

Για σύντομες απορίες στα τηλέφωνα του τηλεφωνικού κέντρου.


Ε: Πως δημιουργώ ένα e-store;

A:Συμπληρώνοντας τη φόρμα ενδιαφέροντος η ομάδα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας για ενημέρωση και άνοιγμα του λογαριασμού e-store. Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι μπορείτε να κάνετε κατευθείαν την αίτηση για να ανοίξετε ένα λογαριασμό προμηθευτή και έτσι κατευθείαν να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε άμεσα το δικό σας e-store.


Ε: Πως θα μάθω να χειρίζομαι το e-store μου;

A: Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σας παρέχουμε τις κατάλληλες οδηγίες ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε με ευκολία.


Ε: Εάν έχω απορίες και δυσκολία στη συνέχεια πως θα βρώ λύσεις;

A: Η ομάδα υποστήριξης είναι πάντα δίπλα σας. Με άμεσα μηνύματα μέσα από τον πίνακα ελέγχου. Με τηλεφωνική επικοινωνία. Με επικοινωνία μέσω email.


Ε: Είμαι μακριά και θέλω να εγγραφώ στο e-multimall;

A: Η τεχνολογία  λύνει όλα τα ψηφιακά προβλήματα και μας φέρνει ποιο κοντά από ποτέ. Έχουμε οργανώσει ειδικά για απομακρυσμένους πελάτες σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκονται τον τρόπο της εκμάθησης και της οργάνωσης ενός e-store καταστήματος.


Ε: Πως γίνονται οι πληρωμές;

A: Φροντίσαμε για να υπάρχει ασφάλεια και ταχύτητα στις συναλλαγές ώστε και οι δύο συναλλασσόμενοι να γνωρίζουν με άμεση ενημέρωση τις πληρωμές .Συνεργαζόμαστε με την PayPal και Viva Wallet. (Δεν υπάρχουν μεσάζοντες στις πληρωμές)