Πληρωμές - Διευθετήσεις

Πληρωμές - Διευθετήσεις

 

Το  E-multimall  ως  ηλεκτρονικός  χώρος  online  καταστημάτων  διαθέτει  όλα  εκείνα  τα  εργαλεία για  τη  δημιουργία  τους  και  την  ασφαλή  λειτουργία. Χρησιμοποιώντας τις συνεργαζόμενες εταιρείες το E-multimall σας δίνει ασφάλεια ταχύτητα και εξυπηρέτηση χωρίς πονοκέφαλο.

 

Η VivaWallet (ηλεκτρονική τράπεζα) φροντίζει για την αγοροπωλησία με οποιαδήποτε λογαριασμό τραπέζης διαθέτει το κατάστημα και ο αγοραστής προσφέροντας ασφάλεια και άμεση  λειτουργία.

 

Η PayPal (ηλεκτρονική τράπεζα) προσφέρει αμεσότητα και ασφάλεια στον αγοραστή με την προϋπόθεση ο αγοραστής να έχει και αυτός λογαριασμό.

ΑΓΟΡΕΣ

O αγοραστής έχει στη διάθεσή του μέσα από ένα πλήθος καταστημάτων διαφόρων ειδών να απολαύσει τις αγορές του. Έχει τη δυνατότητα σε μία παραγγελία να προσθέσει διαφορετικά προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα και να πληρώσει σε μία τελική παραγγελία αγοράς όπου βλέπει όλα τα  στοιχεία (είδη, αξία, μεταφορικά, φόρους κλπ.) Με τη δυνατότητα των φίλτρων σύγκρισης τιμών, χρωμάτων μεγεθών τεχνικών χαρακτηριστικών και πολλών άλλων επιλογών  απλοποιείται η αναζήτηση για εύκολες και χαρούμενες αγορές. Με την επιλογή του για την προβολή ενός είδους βλέπει όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που τον ενδιαφέρει καθώς και το κατάστημα που το διαθέτει. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες στις αγορές σας και σε κάθε περίπτωση βλέπεται την ποιότητα, την αξία του προϊόντος και το κατάστημα από το οποίο θα κάνετε την αγορά σας οπότε και το βαθμολογείται.

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής παραγγελίας μέσω του e-multimall, πραγματοποιούνται όλα αυτοματοποιημένα σε  πραγματικό χρόνο, οι πληρωμές είναι άμεσες μέσω της Vivawallet και PayPal ώστε ο προμηθευτής να έχει γνώση για  να την εκτελέσει  χωρίς καθυστερήσεις, και ο αγοραστής προς τα που έχει διοχετεύσει τα χρήματά του με ασφάλεια. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμών  στο email  επιβεβαίωσης από την αγορά που πραγματοποίησε ο αγοραστής και στο κατάστημα του στο e-multimall, ώστε να γνωρίζει ο αγοραστής τον προμηθευτή του προϊόντος που αγόρασε και ο προμηθευτής όλα τα στοιχεία του αγοραστή για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστεί. Σε περίπτωση απώλειας των στοιχείων της παραγγελίας επικοινωνήστε με το Τηλ. Κέντρο του e-multimall.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ

Εξάντληση αποθέματος προϊόντων

Σε περίπτωση για οποιοδήποτε λόγο μη ύπαρξης του προϊόντος του στο απόθεμά του προμηθευτή (οπότε και αδυναμία εκτέλεσης της παραγγελίας), οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή τηλεφωνικά ή με email και το  e-multimall  υποχρεωτικά  στο sales@emultimall.com ή μέσω του κέντρου μηνυμάτων της πλατφόρμας στο μενού Ο λογαριασμός μου-Μηνύματα. Ο Προμηθευτής οφείλει να επιστρέψει το τελικό ποσό πληρωμής στον αγοραστή (συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και κόστη δοσοληψιών). Η αξία των μεταφορικών και το κόστος δοσοληψιών που καταβλήθηκαν σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον προμηθευτή. Σε περίπτωση μη επιστροφής του ποσού ο αγοραστής οφείλει να ενημερώσει το e-multimall για να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που αναγράφονται στους όρους και τις προϋποθέσεις .

Επιστροφές  Προϊόντων

(Σημείωση: απαραίτητη  προϋπόθεση η συναίνεση  του προμηθευτή η οποία αναγράφεται σε εμφανές σημείο στην ηλεκτρονική βιτρίνα του καταστήματός του για δυνατότητες αντικατάστασης ή επιστροφής). Ο αγοραστής  χρειάζεται  να συμπληρώσει τη φόρμα - αίτημα επιστροφής στο e-multimall και να αναφέρει την αιτιολογία  της επιστροφής. Το προϊόν επιστρέφεται έπειτα από τη συγκατάθεση του προμηθευτή (οπότε και τηρούνται όλες οι διαδικασίες όπως στην εξάντληση αποθέματος). Σε περίπτωση που η επιστροφή πραγματοποιείται από αμέλεια του αγοραστή είναι στην ευχέρεια του προμηθευτή η επιστροφή του ποσού και η ακύρωση της παραγγελίας.

Αντικαταστάσεις Προϊόντων

Η αντικατάσταση ενός προϊόντος συμβαίνει όταν κάτι δεν έχει πάει καλά με την διαδικασία. Σε περίπτωση αντικατάστασης κάποιου προϊόντος για λόγους όπως: ελαττωματικό προϊόν, λάθος μέγεθος χρώμα, ομοειδή προϊόν αλλά όχι το αναγραφόμενο κλπ.

Ισχύουν τα παρακάτω:

Όταν η αιτία του λάθους βρίσκεται από τη μεριά του Προμηθευτή, τα έξοδα αποστολής και όλη η διαδικασία αντικατάστασης  επιβαρύνει τον ίδιο χωρίς καμία χρέωση στον αγοραστή.

Όταν η αιτία του λάθους βρίσκεται από τη μεριά του Αγοραστή, τα έξοδα αποστολής και όλη η διαδικασία αντικατάστασης επιβαρύνει τον ίδιο χωρίς καμία χρέωση στον προμηθευτή.

Εξαίρεση αποτελεί η μεταξύ συνεννόηση του προμηθευτή και αγοραστή στα πλαίσια εξυπηρέτησης και καλής λειτουργίας  το καταστήματος προς τον πελάτη οπότε και θα επιβραβευτεί  ο προμηθευτής για τον επαγγελματισμό του και τις υπηρεσίες after sale που προσφέρει από το e-multimall.

 

Το e-multimall ως ηλεκτρονικός χώρος online καταστημάτων διαθέτει όλα εκείνα τα εργαλεία για τη δημιουργία τους και την ασφαλή λειτουργία.

 Για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί μεθόδους πληρωμής όπως το Stripe connect και το PayPal  ώστε να εξασφαλίσει την πληρωμή προς τον προμηθευτή ο οποίος γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο ότι έχει  ολοκληρωθεί  η  πληρωμή  για  να  εκτελέσει  την παραγγελία, και ο αγοραστής προς τα που έχει διοχετεύσει τα χρήματά του με ασφάλεια.

 Με την ένδειξη μιας παραγγελίας στον Πίνακα Ελέγχου του Προμηθευτή με αναγραφή της λέξης Επεξεργασία, αυτόματα σημαίνει ότι η παραγγελία έχει πληρωθεί μέσω των μεθόδων πληρωμής που διαθέτουμε (Stripe Connect, PayPal, VivaWallet κ.α.).

 Ο Αγοραστής  μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής λαμβάνει ενημερωτικό email με την πληρωμή του ποσού και τον κωδικό συναλλαγής μέσω Stripe connect ή PayPal ή VivaWallet, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πιστοποίηση καταβολής καθώς επίσης και σε περίπτωση πιθανής επιστροφής παραγγελίας ή επιστροφής χρημάτων.

(Σημείωση: απαραίτητη  προϋπόθεση η συναίνεση  του προμηθευτή η οποία αναγράφεται σε εμφανές σημείο στην ηλεκτρονική βιτρίνα του καταστήματός του για δυνατότητες αντικατάστασης ή επιστροφής).

 Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας μετά την πληρωμή ο αγοραστής δηλώνει την ακύρωση τηλεφωνικά ή με email στον προμηθευτή και στο sales@emultimall.com ή μέσω του κέντρου μηνυμάτων της πλατφόρμας στο μενού  Ο λογαριασμός μου-Μηνύματα.

 To e-multimall θα επικοινωνήσει με τον αγοραστή και τον προμηθευτή και θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες επιστροφής του ποσού στον αγοραστή (ισχύει μόνο για πληρωμές μέσω Stripe Connect) εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η επιστροφή του προϊόντος στον προμηθευτή.

 Ο Αγοραστής χρειάζεται να το διευθετήσει απ’ ευθείας με τον Προμηθευτή, σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω άλλης μεθόδου πληρωμής PayPal, VivaWallet κ.α.

 Ο Προμηθευτής κατά τη χρησιμοποίηση του δικού του e-store θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι πληροφορίες (φωτογραφίες, περιγραφή, ποσότητα, βάρος) και όλα όσα αναγράφει στην ενημέρωση των προιόντων του ως εμπορική του πολιτική (τιμές, εκπτώσεις, προσφορές, εγγύηση επιστροφών) προς τον υποψήφιο αγοραστή είναι σωστά καταχωρημένα και αληθινά και δεν αντίκειται σε δεσμεύσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων copyright (εμπορικά και πνευματικά δικαιώματα εικόνων, σημάτων, λογότυπων κλπ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία).

 Σε περίπτωση μη αληθινών πληροφοριών  η Promarket ltd  έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να αφαιρέσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες ή να απενεργοποιήσει το προϊόν στο οποίο αναφέρονται ή ακόμα και το λογαριασμό του Προμηθευτή. (Το e-multimall θα αφαιρέσει κάθε άδικη ή κακόβουλη κριτική των προϊόντων σας εάν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.)

 Με την ολοκλήρωση καταβολής από τον αγοραστή του αντίστοιχου ποσού που αναγράφεται στο πεδίο   «ΤΑΜΕΙΟ- Σύνολο παραγγελίας» που σημαίνει και πληρωμή της αγοράς  των  προϊόντων,  οφείλει  εντός 3 ημερών να αποστείλει με δικιά του ευθύνη, σωστά συσκευασμένα τα αντίστοιχα προϊόντα της παραγγελίας, ώστε ο αγοραστής να παραλάβει το προιόν άθικτο  και έγκαιρα (εντός 7 εργάσιμων ημερών). Σε περίπτωση καθυστέρησης αποστολή π.χ. λόγω ανωτέρας βίας, ο Προμηθευτής οφείλει να ενημερώσει τον Αγοραστή σχετικά.

 Το ποσό πληρωμής του προϊόντος από τον αγοραστή φαίνεται άμεσα στο λογαριασμό Stripe connect του προμηθευτή-καταστήματος(e-store) και αποδεσμεύεται τη 14η ημέρα στο λογαριασμό ΙΒΑΝ της τράπεζας που δηλώθηκε κατά την εγγραφή του στο e-multimall οπότε και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Σε περίπτωση μη αποδέσμευσης ο προμηθευτής οφείλει να ενημερώσει την Promarket ltd αποκλειστικό διαχειριστή στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στο e-multimall (ισχύει μόνο για πληρωμές μέσω Stripe Connect)

Ο προμηθευτής χρειάζεται να το διευθετήσει απ’ ευθείας με την εταιρία διαχείριση της μεθόδου πληρωμής, σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω άλλης μεθόδου π.χ. PayPal ή VivaWallet κ.α. 

Η Promarket ltd θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται ώστε ο προμηθευτής να εισπράξει το εκκρεμή ποσό της παραγγελίας.

Σημείωση: Θα χρειαστεί αντίγραφο των κινήσεων του λογαριασμού Stripe connect  του προμηθευτή-καταστήματος (e-store) των 14ημερών από την πληρωμή της παραγγελίας.

 Στην περίπτωση της Αντικαταβολής  (δεν επιτρέπεται για αγορές άνω των 500 ευρώ), εσείς ή η μεταφορική με την οποία συναλλάσσεστε είστε υπεύθυνοι για τη σωστή είσπραξη των χρημάτων της παραγγελίας ή της επιστροφής κατά περίπτωση.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων από τον αγοραστή με όριο ημερών τις 14 ημέρες, το e-multimall επιστρέφει τα χρήματα στον αγοραστή λόγω μη εκτέλεσης παραγγελίας (ισχύει μόνο για πληρωμές μέσω Stripe Connect). Ο προμηθευτής έχει την ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων που πιθανό να έχει αποστείλει στον αγοραστή.

 Ο προμηθευτής οφείλει να ενημερώσει για την αποστολή της παραγγελίας

 Σε περίπτωση για οποιοδήποτε λόγο μη ύπαρξης του προϊόντος του στο απόθεμά του (οπότε και αδυναμία εκτέλεσης της παραγγελίας), οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή τηλεφωνικά ή με email και το  e-multimall πρώτα τηλεφωνικά και υποχρεωτικά στο sales@emultimall.com ή μέσω του κέντρου μηνυμάτων της πλατφόρμας στο μενού Ο λογαριασμός μου-Μηνύματα, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή του ποσού πληρωμής στον αγοραστή. Η παραπάνω επιστροφή των χρημάτων ισχύει μόνο για πληρωμές μέσω Stripe Connect.

Ο προμηθευτής χρειάζεται να το διευθετήσει απ’ ευθείας με την εταιρία διαχείριση της μεθόδου πληρωμής, σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει μέσω άλλης μεθόδου π.χ. PayPal ή VivaWallet κ.α.

Η μεταφορική ή ταχυμεταφορική εταιρία και το κόστος μεταφοράς ορίζονται από τον Προμηθευτή στο e-store του και επιβαρύνουν την παραγγελία. Σε περίπτωση Δωρεάν μεταφορικών δηλώνεται από τον Προμηθευτή στο e-store του.

 Περισσότερες πληροφορίες στους Όρους και Προϋποθέσεις.