Πως θα βελτιώσετε την απόδοση του e-store

Πως θα βελτιώσετε την απόδοση του E-STORE σας;

Ένας από τους Σκοπούς ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες θεάσεις από το κοινό ώστε όσοι βρίσκουν ενδιαφέρον στα προϊόντα σας να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Το βασικότερο είναι η ικανοποίηση του αγοραστή στην τελική παραλαβή του προϊόντος που επέλεξε ώστε να το προτείνει και σε άλλους δημιουργώντας έτσι δυναμικό πελατολόγιο. Η συμβουλή μας λοιπόν είναι να είστε στο TOP της εξυπηρέτησης ως κατάστημα E-STORE.

Από τη μεριά μας για να βελτιώσουμε την απόδοση δηλαδή την επισκεψιμότητα του δικού σας καταστήματος χρησιμοποιούμε ψηφιακά εργαλεία τα οποία ονομάσαμε προσθετές υπηρεσίες.

Το κάθε ένα παίζει το ρόλο του και το χρησιμοποιούμε αναλόγως με το τι θέλουμε να πετύχουμε.

Στο Ψηφιακό Marketing προωθούμε τα προϊόντα ή την επιχείρησή σας και εκτός του Ε-MULTIMALL δηλαδή στη GOOGLE με τις google ads και στα social media με ανάλογες καμπάνιες (Facebook, Instagram)

Στην  Ερεύνα Marketing   βλέπουμε τη δυναμική που αναπτύσσουν τα προϊόντα και το κατάστημά σας από τους επισκέπτες του E-STORE σας. Λαμβάνουμε στατιστικές μετρήσεις και κάνουμε ανάλυση της επισκεψιμότητας και προτείνουμε πολιτικές βελτίωσης.

Mε το σχεδιασμό Banners  δημιουργούμε ψηφιακά προσπέκτους των προιόντων ή του καταστήματος, ευχών, γιορτών ή ακόμη και των μηνυμάτων που θέλετε να γνωρίσετε  στους αγοραστές ώστε το κατάστημά σας και τα προϊόντα σας να ξεχωρίζουν.

Με τη φιλοξενία Banner, επιλέγεται τον χώρο που θέλετε να βρίσκεται η διαφήμισή σας στο Ε-MULTIMALL ώστε να έχετε περισσότερες θεάσεις και επισκέπτες στο κατάστημά σας.

Τα Banner μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το site  ή  e-shop σας και έξω από το χώρο του Ε-MULTIMALL οπότε να σας γνωρίζουν και ευρύτερα σε άλλους ιστοχώρους .

Τα παραπάνω ψηφιακά εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα να έχετε παρουσία του E-STORE σας εκεί που θέλετε και όπως θέλετε.