Πώς να πουλάτε από το e-store

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πουλάτε μέσα από ένα E-STORE;

Το Σημαντικότερο που χρειάζεται να καταλάβουμε  για να πουλήσουμε στο internet πέρα από όσα ακούγονται και λέγονται στη θεωρία είναι να καταλάβουμε  ότι επιχείρηση χωρίς στρατηγική δεν αναπτύσσεται και ότι δεν αναπτύσσεται κάποια στιγμή τελειώνει. Το E-STORE σας είναι επιχείρηση και χρειάζεται κατεύθυνση εμπορική και πελατολογίου.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που δεν αποδίδουν  δεν υλοποιούν τις διαδικασίες βήμα βήμα ώστε να αναπτυχθούν ελεγχόμενα.

Το προνόμιο που έχει ένα E-STORE είναι ότι βρίσκεται σε ψηφιακό χώρο από τον οποίο έτσι κι αλλιώς περνάνε πελάτες και βλέπουν τα προϊόντα  σας οπότε έχετε έτσι κι αλλιώς υποψήφιους πελάτες.

Ανταγωνισμός

Από τα σημαντικότερα όμως που χρειάζεται να κάνετε, είναι, ότι κάνετε και σε ένα φυσικό κατάστημα, επιλογή προϊόντων, έρευνα ανταγωνισμού, επιλογή των προωθήσεων και των προσφορών.

Προβολή

Το αμέσως επόμενο σημαντικό είναι η προβολή στο internet, οι μεγάλες εταιρείες ξοδεύουν σοβαρά budget για το λόγο αυτό. Εδώ ερχόμαστε εμείς και σας λέμε ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η προώθηση των καταστημάτων στο Ε-MULTIMALL βοηθάει στην επισκεψιμότητα πρώτα από όλα του καταστήματος που κάνει την προώθηση άλλα και στο σύνολο της επισκεψιμότητας του χώρου οπότε και στην αύξηση των υποψήφιων πελατών.

Στατιστική-Κατεύθυνση

 Ετσι  έχουμε στατιστικές μετρήσεις και οργανώνουμε την εμπορική και πελατειακή πολιτική.

Δέσμευση προς τους αγοραστές

 Ένας αμετακίνητος όρος που θέσαμε σε αυτούς που συμμετέχουν στο Ε-MULTIMALL είναι οι τιμές των προιόντων να μην είναι ποιο ακριβές σε σχέση με το e-shop που πιθανόν να έχει ο συγκεκριμένος προμηθευτής, οπότε οι αγοραστές να γνωρίζουν πως ότι προϊόντα αγοράσουν δεν θα είναι ακριβότερα.

Πως επιλέγει ο Αγοραστής

Ένας υποψήφιος αγοραστής θέλει 4 βασικά πράγματα

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ   -   ΤΙΜΗ   -   ΕΥΚΟΛΙΑ   -   ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Τους 4 αυτούς βασικούς κανόνες τους προσφέρουμε στο Ε-MULTIMALL.

Οργανώνουμε μαζί σας το E-STORE σας στο επίπεδο πωλήσεων που επιθυμείται να φτάσετε.