Πολιτική μεταφορικών

Συνεργασίες μεταφορικών

Για χαμηλότερα μεταφορικά  συνεργάζεται  με την  BOX NOW   (εταιρεία courier locker)   σας παρέχει τη δυνατότητα  σύνδεσης  της  επιχείρησής  σας  με  ολοκληρωμένες  λύσεις  αποστολών-παρακολούθησης δεμάτων, και πληρωμών. Το e-multimall βρίσκεται  σε  συνεχή  αναζήτηση  οικονομικότερων  και  εγγυημέων  λύσεων για την παράδοση των προϊόντων στους αγοραστές όπου και αναμένονται και νέες μεταφορικές λύσεις.

Παραδόσεις

Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται από την μεταφορική εταιρεία που έχει επιλέξει ο αγοραστής στην παραγγελία του. Σε περίπτωση παραγγελίας πολλών προϊόντων από διαφορετικά καταστήματα γίνεται ο υπολογισμός μεταφορικών στο σύνολό τους και αναγράφονται στην παραγγελία. Ο προμηθευτής με την αποστολή της παραγγελίας οφείλει να ενημερώσει των αγοραστή μέσω του κέντρου μηνυμάτων τον κωδικό αποστολής την μεταφορική εταιρεία αποστολής το σημείο παράδοσης κα την ημερομηνία παράδοσης στον αγοραστή, αναλόγως με τη μεταφορική εταιρεία που χρησιμοποιείται.

Διευθετήσεις

Ο αγοραστής κατά την παραλαβή της παραγγελίας , οφείλει να ελέγξει ότι το προϊόν είναι το επιλεγμένο και ότι δεν έχει υποστεί βλάβη ή αλλοίωση κατά την μεταφορά του. Σε περίπτωση διαπίστωσης προβλήματος με την παραλαβή ενημερώνει το κατάστημα από το οποίο παρέλαβε για την διευθέτησή του.