Τι είναι το e-store

Η βασική φιλοσοφία ενός e-store

 Φιλοξενούμενο από το emultimall με προσιτά κοστολόγια για να απολαμβάνει ο επιχειρηματίας ολοκληρωμένη ποιότητα υπηρεσιών και πωλήσεων μέσα στον ηλεκτρονικό χώρο του Digital MALL , σε όλο το χώρο του internet  και με τις προωθητικές δυνατότητες που προσφέρουμε σε social media και Google.

Κάθε e-store συμπεριλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ενός ποιοτικού e-shop, οπότε μπορείτε να λειτουργήσετε μία πλήρη ηλεκτρονική επιχείρηση με πλήθος  προιόντων, φωτογραφιών, επιλογές πληρωμών και παραδόσεων για τη δική σας ευκολία και παρακολούθηση όλων των στοιχείων μίας ηλεκτρονικής επιχείρησης.

Πελατολόγιο, κωδικολόγιο, αποθέματα, αποστολές, πληρωμές, επιστροφές, διαφήμιση και προώθηση προϊόντων κ.α.   Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας, καταχωρούμε όλα τα στοιχεία της επιχείρησή σας, τους τρόπους πληρωμής και αποστολής.

Ενημερώνεται το κωδικολόγιο που θέλετε να έχετε στο e-store και σας παρέχεται  δωρεάν εκπαίδευση ώστε να μάθετε να χειρίζεστε τον πίνακα ελέγχου χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις. Σε περίπτωση αποριών η ομάδα εξυπηρέτησης είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση του δικούς σας e-store είμαστε δίπλα σας για τυχόν οδηγίες  και ανάγκες καταχώρησης κωδικών για διαφήμιση και προώθηση των προιόντων σας ώστε το ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι παραγωγικό και να αποτελεί συμπλήρωμα στο επιχειρηματικό σας μοντέλο.

 

Δημιουργήσετε έναν λογαριασμό αγοραστή

Δημιουργία ενός λογαριασμού e-store καταστήματος